Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line Ti-Motion Tender Line

Compacte grootsheid

Wanneer de nieuwe tender op een zwemplatform of in een boothuis geplaatst wordt, dan zijn de Ti-Motion tenders met inklapbare spiegel een verstandige keuze. Met slechts enkele handelingen wordt de motor ingeklapt en ligt deze plat in de boot. Met weinig lichamelijke inzet is dit een eenvoudig karwei.

Schippers die voorheen noodgedwongen een jet- tender moesten aanschaffen vanwege de ruimte voor de bagage, krijgen met deze TI-Motion Tender nu een mooi alternatief aangeboden. De TI-Motion Tender staat voor betrouwbaarheid, lager gewicht en flexibiliteit. Met de compactere afmetingen voor transport of een plaats in een boothuis een comfortabele tender waarin ook waterski’s kunnen worden opgeborgen.

In ingeklapte toestand is de boot plat en de motor steekt niet naar achter uit.  Nadat de tubes leeggemaakt zijn, wordt de kleinste pakmaat bereikt. Als optie is een bijbehorend elektrisch pompsysteem leverbaar of een persluchtsysteem om de boot snel met lucht te vullen.

Als pionier bouwt Conrad Pischel sinds 2006 Tenders met inklapbare spiegel (Ti-Motion). Door deze ervaring is in de afgelopen jaren een betrouwbaar en stevig systeem ontwikkeld. De afdichtingen zijn erg sterk en het systeem heeft bijna geen onderhoud nodig. Het mechanisme is van gepolijst AISI 316 V4A roestvrij staal en wordt individueel aangepast aan de lengte van de boot, motortype en boothuis.

De Ti-Motion tenders kunnen ook worden geleverd met inklapbare besturingsconsole, op afstand bediende schakeling en zitbank. De GFK-besturingsconsole kan naar keuze met een inklapbare stoel of met een uitneembare kussenbank zonder leuning die aan de tubes is bevestigd. Een jockeyseat is nog een optie.

Ti-Motion tenders worden in een lengte tot 4,5 m en met een motorvermogen tot maximaal 51,5 Kw (70 pk) geleverd. Andere lengtes op verzoek leverbaar.