Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 4.7m Jet Tender

Beter is er niet

Als superjacht-tender met jetaandrijving voor offshore vaartochten geschikt. Met de B-gecertificeerde Pischel Ribline 4.7 Concept Jet S vult de boot in deze maatklasse een gat op. Deze ‘wolf in schaapskleren’ overtuigt met een gewicht van 495 kg en de Yamaha motor. Met een cilinderinhoud van 1800 ccm, 133kw (180PK) en vier cilinders trekt hij snel op en loopt rustig. Het is een echte krachtpatser. Omdat de motor geen turbo heeft, valt de gelijkmatige versnelling op.

Overal ter wereld is er toegang tot de service van het Yamaha Waverunner Marine netwerk, voor motorservice en de aanschaf van reserveonderdelen.

Bij ruwe zee of bij het aan boord hijsen geeft de binnenboordmotor een optimale gewichtsverdeling. De Ribline 4.7 Concept Jet S kent verder extreem veel toepassingsmogelijkheden. De boot versnelt als een raceboot, is comfortabel als een offshore RIB, wendbaar en beweeglijk als een jet ski. De deep-V-romp zorgt voor comfort en wendbaarheid op ruw water.

De 1,85 m lange ligbank in de boeg en het standaard zwemplatform maken van deze bolide ook een offshore-boot voor de familie. Maatwerk is mogelijk met het premium pakket voor schippers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en uitvoering. LOPO Lights, Teak Deck, Custom Towbar en vloerverlichting zijn slechts enkele kenmerken uit dit pakket die de verschijning van deze jettender duidelijk opwaarderen.

Technische gegevens

Model:4.7 Concept Jet
LOAm4,95
Breedte met/zonder luchtm2,35/-
Gewichtkg480
Luchtkamersaantal4
CecategorieC/LY3**
Personenmax.9
Laadvermogenkg710
Motorvermogenmax. kW/PS133/180
Motorgewichtmax. kg-