Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 4.2m Concept Jet Tender

De power shuttle met ruimte

Met de Pischel Ribline 4.2 Concept Jet S benzinemotor, presenteert Conrad Pischel een kleine superjacht-tender in premium kwaliteit. Voor het eerst is een boot in deze klasse met een Yamaha 4-takt benzinemotor uit de nieuwste generatie uitgerust. De middenmotor is met injectie, vier cilinders met 1050 ccm inhoud en 81kw (110PK) krachtig, maar met een rustige loop. Omdat de motor geen turbo heeft, blinkt deze uit door een gelijkmatige versnelling. Overal ter wereld is er toegang tot de service van het Yamaha Waverunner Marine netwerk, voor motorservice en de aanschaf van reserveonderdelen.

De deadrise van de romp is voor deze lengte bovengemiddeld zodat er comfortabel door ongemakkelijk korte, steile golven kan worden gevaren. Met geïntegreerde spray rails vaart deze compacte boot tevens droog.

Bij ruwe zee of bij het aan boord hijsen biedt de binnenboordmotor een optimaal zwaartepunt. Als tender is de nieuwe Pischel Ribline 4.2 Concept Jet S ook de ideale werkboot. De doorloop langs de console zorgt voor een veilige route naar de boeg zonder over de middenmotor te hoeven klimmen. De ruimte in de boeg is voor deze klasse ruim waarmee flinke hoeveelheden proviand of andere bagage kan worden vervoerd. Achter bevindt zich een groot zwemplatform met een telescopische zwemtrap.
Een zestal passagiers kunnen met een snelle vaart aan land worden gebracht. Als optie kunnen nog twee zitplaatsen in de boeg worden ondergebracht. De optionele vloerverlichting en de GRP-treden aan de zijkant zorgen er bij deze boot voor dat men ook 's nachts veilig aan boord kan komen.

Technische gegevens

Model:4.2 Concept Jet
LOAm4,3
Breedte met/zonder luchtm1,95/-
Gewichtkg380
Luchtkamersaantal4
CecategorieC
Personenmax.9
Laadvermogenkg450
Motorvermogenmax. kW/PS80,9/110
Motorgewichtmax. kg-