Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line Ribline 3.3 - 3.7 Tender

Een maatpak voor aan de davits

Als fabrikant van rubberboten is Conrad Pischel ook maatwerkspecialist. Elke tender is op maat te leveren, passend bij ieder moederschip.

De romp van de Pischel Ribline 3.3/3.7 Tender met geïntegreerde spray rails biedt maximale bescherming tegen spatwater. Vier oversized stringers en een extra grote tubediameter zorgen voor maximale vaarstabiliteit. De dubbele bodem biedt extra veiligheid en drijfvermogen. Het fraaie aan dit model is de lange waterlijn, waardoor de boot prettig in het water ligt. Orca Hypalon, dubbele stootkussenlijst, zeer veel beslag en tubes die volledig aan de GRP-romp zijn vastgehecht, is allemaal standaard. Om deze tenders passend te maken voor elk schip, worden de hijsinrichtingen steeds individueel aangepast.

Pischel Ribline tenders worden met composit-materialen gelamineerd, waardoor het gewicht minimaal blijft. Een compleet uitgevoerde Pischel Ribline 3.7 tender weegt slechts 85kg. Inclusief een Yamaha F 40 FETS, console, navigatieverlichting, zitkussens, accu en motorinstallatie ca. 250 kg.

De Pischel Ribline 3.3/3.7 Tender is ook zonder roeibank op de achtersteven verkrijgbaar waardoor het oppervlak van de kuip aan boord van de tender groter wordt. Bij deze binnenruimtevariant kan een handmatige besturing of een jockey-console geplaatst wordt. Met deze uitbreiding aan zitruimte bij de besturingsconsole zijn op de Ribline 3.3 Tender maximaal 4 volwaardige zitplaatsen mogelijk. De Ribline 3.7 Tender biedt ruimte aan maximaal 5 zitplaatsen.

Technische gegevens

Model:3.3 Tender3.7 Tender
LOAm3,303,70
Breedte met/zonder luchtm1,69/-1,69/-
Gewichtkg8595
Luchtkamersaantal33
CecategorieC/LY3*C/LY3*
Personenmax.56
Laadvermogenkg261275
Motorvermogenmax. kW/PS22,1/3029,4/40
Motorgewichtmax. kg6998
* LY3 Rescueboat Zertifizierung optional (gegen Aufpreis)
** LY3 Offshore Rescueboat Zertifizierung optional (gegen Aufpreis)
*** Je nach Ausstattung
**** Zzgl. Badeplattformen