Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 6.8 Premium

Safety first

De Pischel Ribline 6.8 Premium heeft de capaciteiten van een offshore-rubberboot. Het model kan ook voor professionele doeleinden gebruikt worden. Geschikt om op ruwe wateren te varen. Wanneer naar de romp, degelijkheid en gedrag gekeken wordt, doet deze niet onder voor boten die door overheidsinstanties worden gebruikt. Zelfs onder de slechtste omstandigheden voelen de opvarenden zich veilig aan boord. Door de vele handgrepen die zich overal bevinden, kan iedereen zich overal optimaal bewegen of een zitplaats vinden.

Met genoeg ruimte aan boord, kan men zich ook goed ontspannen. Zonaanbidders hebben de keuze uit twee comfortabele zonnebedden. De aan bakboord gelegen doorloop komt uit op het zwemplatform. Ter afkoeling na het zonnen of na het zwemmen, bevinden zich op het achterschip een optionele douche en een telescopische zwemtrap.

Standaard wordt de 6.8 Premium met een enkele outboard uitgerust. Optioneel kan ook een dubbele aandrijving worden geïnstalleerd.

De sierlijke maar toch stevige wakeboard-balk maakt een hoog trekpunt mogelijk. De speciaal ontwikkelde vorm met een buisdiameter van 50 mm en degelijke versterkingen in de GRP-romp geven de nodige sterkte. Als optie kunnen een ankerlier en een waterbestendige t-top geïnstalleerd worden. Er kunnen ook inbouwtoiletten worden geleverd en een stevig geïntegreerde pantry met koelkast, kooktoestel en wasbak.

Technische gegevens

Model:6.8 Premium
LOAm6,90
Breedte met/zonder luchtm2,85/2,2
Gewichtkg950
Luchtkamersaantal5
CecategorieB/LY3**
Personenmax.12
Laadvermogenkg1260
Motorvermogenmax. kW/PS191/260
Motorgewichtmax. kg380