Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 5.8 Premium

Kwaliteit die overtuigt

De nieuwe Pischel Ribline 5.8 Premium heeft een facelift gekregen. Schoonheid, oog voor detail en een markant achterschip zijn kenmerken. De bekende eigenschappen van de originele bestseller zijn gebleven.
De grote opbergruimte biedt plaats voor waterski’s, koelbox en andere uitrusting. Zonaanbidders kunnen kiezen uit twee comfortabele zonnebedden. Klap de rugleuning van de bestuurdersbank naar beneden en er ontstaat een tweede ligbed. Als optie biedt de 5.8 Premium twee zwemplateaus op het achterschip met geïntegreerde uitschuifbare ladder.
Met veel lift is deze sierlijke Ribline zeer geschikt om offshore te varen. De centrale roestvrijstalen tank heeft een inhoud van 120 l onder de kuip van de cockpit. Met deze gewichtsverdeling hoeft de Pischel Ribline 5.8 Premium nauwelijks getrimd te worden. Op alle belangrijke plaatsen is anti-slip toegepast, zelfs op de tubes. Dit biedt, samen met een aantal handgrepen een veilige vaart.
Voor schippers die het prettiger vinden om tijdens het varen te staan, is optioneel een flip-up zitbank met rugleuning leverbaar.

De 5.8 Premium is ook als offshore rescue-boot verkrijgbaar.

Technische gegevens

Model:5.8 Premium
LOAm5,80
Breedte met/zonder luchtm2,35/-
Gewichtkg550
Luchtkamersaantal4
CecategorieC/LY3**
Personenmax.9
Laadvermogenkg1312
Motorvermogenmax. kW/PS84/115
Motorgewichtmax. kg195