Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 4.7 Premium / Sport Edition

Ribline 4.7 Premium

Sportieve schoonheid, individueel ontwerp en oog voor detail, passend bij Pischel. Pas wanneer je de boot betreed, merk je als schipper de overvloed aan bewegingsruimte. Veel opbergruimte, een compressor koelbox, veiligheids-equipment en de nodige vakantie uitrusting kunnen hier met speels gemak worden geplaatst of opgeborgen. Als optie biedt de 4.7 Premium twee zwemplateau’s op het achterschip met geïntegreerde telescopische zwemtrap.

De lange 4.7 GFK-romp met diepe V-keel zorgt voor zeer goede vaareigenschappen, vooral in ruw water. Met een flinke diameter van de tubes is er veel lift voorhanden. Kustwacht en waterreddingsdienst op zee vertrouwen daarom al jaren onder de meest extreme omstandigheden op onze Pischel Ribline 4.7 Premium. De 4.7 Premium is dan ook als offshore Rescue Boot verkrijgbaar.

Ribline 4.7 Sport Edition

Voor de schippers die nog meer oog hebben voor hoogwaardige details, is de 4.7 Sport ter aanvulling van de 4.7 Premium ontwikkeld. Een sportieve verschijning met bicolor tubes, carbondesign details, high-end sportstoelen en sierlijk gevormde handgrepen.

Technische gegevens

Model:4.7 Premium
LOAm4,70/4,95
Breedte met/zonder luchtm2,35/-
Gewichtkg220
Luchtkamersaantal4
CecategorieC/LY3**
Personenmax.9
Laadvermogenkg710
Motorvermogenmax. kW/PS58,8/80
Motorgewichtmax. kg170