Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line 4.3 Premium

Compact offshore-vaartuig van formaat

De 4.3 Premium is bij uitstek een offshore-vaartuig. De lange GRP-romp en de deep V-kiel maken ook bij deze lengte lange tochten op ruw water mogelijk. Met een standaard lengte van 4,3 m en breedte van 1,95 m zijn dit ook maximale afmetingen om de boot in een standaard garage te kunnen parkeren. Inclusief trailer en motor is de totale lengte 4,8 m.

Vanwege het lage gewicht kan gebruik worden gemaakt van een ongeremde trailer. Proviand en uitrusting kunnen ondergebracht worden in de kuip- en de twee opbergboxen aan de voorkant. Een boot dus die aan bijna alle eisen voldoet.

Een comfortabele ligbank in de boeg met eronder een overvloed aan opbergruimte. Of als alternatief een kleiner opbergvak in de boeg voor meer zitplaatsen. Vanwege zijn grote luchtvolume in de tubes en in de dubbele bodem van de romp, is er een grote hoeveelheid aan lift mogelijk. Juist in deze lengte is de 4.3 Premium beter dan kunststof boten en rubberboothybrides. Professionele klanten aan de Noord- en Oostzee (zoals bv. kustwacht, leger, kustreddingsdienst en douane) waarderen deze eigenschappen.

Technische gegevens

Model:4.3 Premium
LOAm4,40
Breedte met/zonder luchtm1,95/-
Gewichtkg165
Luchtkamersaantal4
CecategorieC/LY3*
Personenmax.7
Laadvermogenkg510
Motorvermogenmax. kW/PS44/60
Motorgewichtmax. kg115