Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line MV 650 / MV 25GT

Offshore vaartuig met stijl

De MV 650 valt op door zijn enorme opbergruimtes om waterski’s of bagage onder dek te kunnen opbergen. De polyester romp van deze 7 m lange offshore RIBLINE komt overeen met de totale lengte van dit ruimtelijk wonder. Slechts met enkele handelingen kan een tweede comfortabel zonnebed op het achterschip worden opgesteld. Optioneel is de grote opbergbox in het achterschip om te vormen tot een op maat gemaakte cabine met toilet. De luiken zijn zowel binnen als buiten voorzien van hoogglans gelcoat.
Net als de grotere modellen is deze boot met slechts enkele aanpassingen uitermate geschikt voor een langere vaartocht. Een douche, pantry met wasbak en verlichting van de cabine zijn opties die een meerdaagse vaartocht tot een plezier voor de hele familie maken.

MV 25 GT

De MV 25 GT richt zich op andere belangrijke punten. Ten opzichte van de MV 650 is de romp 50 cm gegroeid zodat deze een totale lengte van 7,5 m heeft. De deep-V van de romp is ontworpen voor ruw water en familie van de betrouwbare MV 650. Door middel van inlegkussens kunnen de twee U-vormige zitbanken tot ligbedden worden getransformeerd. Ook kan hier een tafel geplaatst worden. Op deze manier is de 25 GT uitstekend geschikt voor een ontspannen picknick of om te zonnebaden met vrienden of familie. Voor schippers die graag over meer loop- en zitruimte willen beschikken, is deze configuratie de eerste keuze.
Door de vele zitgelegenheden is de MV 25 GT ook als tender geschikt. Naast de outboard is het makkelijk in- en uit stappen aan de achterkant.

Technische gegevens

Model:MV 650
LOAm7,05
Breedte met/zonder luchtm2,65/2,1
Gewichtkg690
Luchtkamersaantal5
CecategorieC/LY3**
Personenmax.16
Laadvermogenkg1200
Motorvermogenmax. kW/PS184/250
Motorgewichtmax. kg250