Conrad Pischel Rib Line

R.I.B.-Line MV 620

Ongedwongen, met gevoel voor ruimte

Zeewaardig, opbergruimte, lichtgewicht en prestatievermogen behoren tot de sterke punten van de MV 620 Ribline.

Dit ruimtewonder komt qua binnenlengte overeen met een klassiek gebouwde 6 of 7 m rib. De tubes sluiten mooi aan op het polyester achtersteven van de boot voor een maximale binnenruimte. De lengte van de polyester romp en de totale lengte zijn dan ook hetzelfde. De brede en grote bergruimte in boeg- en achtersteven kennen geen gelijke in deze klasse. Opbergen van waterski’s of andere bagage vormt geen enkel probleem.

Met enkele handelingen kan een tweede comfortabel zonnebed in het achterschip worden gecreëerd. De MV 620 heeft standaard een stoel achter de console. Voor schippers die het prettiger vinden om te staan tijdens het varen, is een flip-up zitbank leverbaar.

De meest bijzondere eigenschap van de MV 620 Ribline zijn de vaareigenschappen op een ruwe zee, vooral met een korte steile golfslag. De MV 620 is onder deze omstandigheden nog steeds comfortabel te varen. Vanwege dit opvallend goede vaargedrag in ruwe wateren, zijn de boten populair voor meerdaagse offshore tochten. De diepe V-romp loopt aan de boeg zeer spits toe waardoor een optimale koersvastheid bereikt wordt. De geïntegreerde sprayrails houden de opvarenden opvallend lang droog.

Op alle belangrijke plaatsen is anti-slip te vinden, zelfs op de tubes. Dit biedt, samen met een aantal handgrepen een hoge mate aan bewegingsveiligheid.

De romp is sterk en toch heel licht gemaakt door middel van vacuüm-infusietechniek.
Voor spanning en sensatie is de MV 620 geschikt voor een outboard van 200PK. Maar met 100PK bereikt deze lichtgewicht rib ook uitstekende vaarprestaties.

Technische gegevens

Model:MV 620
LOAm6,20
Breedte met/zonder luchtm2,50/-
Gewichtkg650
Luchtkamersaantal5
CecategorieC/LY3**
Personenmax.12
Laadvermogenkg1020
Motorvermogenmax. kW/PS148/200
Motorgewichtmax. kg225